Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2008 03:17 - Мъже, HELP ME!!!!!!!!!!!
Автор: julllinkata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 29667 Коментари: 79 Гласове:
1

Последна промяна: 12.09.2008 03:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Да се говори, че жените са "трудноразгадаемия", "объркан" и "колеблив" пол...Просто ми се вижда неразумно.
Аз като една отявлена представителка на тази биологична единица, искам пък да ви контрирам - Вярвайте ми, 100000 пъти по трудноразбиреами сте от нас!
Та след няколко таро сеанса, метане на леща, цъкане с език и умно поклащане на главата, викам - я да си го давам, както аз си знам - Удри направо (ако беше мъжа на майка ми би казал "Като Русия по Грузия, моето момиче"). Затова, моля всички мили представители на противоположния пол да ми отговорят на няколко елементарни въпроса:
1) Вие наистина ли сте по-нерешителни и страхливи от нас?: Ха де! Случвало ми се  е мъж да ми каже (с резонно закъснение, разбира се) "Аз толкова те харесвам, но се страхувах да ти призная". Евала! Сливи ли има в устата до сега, що ли? Вярно, много съм страшна. Почти като Синята брада - разфасовам трупове на всички възлюбени. Но след като съм била мила, прекарвала съм си времето с теб, показвала съм еднозначно, че не си ми безразличен......Къде спа ти, бре пиле шарено???? И какво значи, че хем съм ти "жената-мечта", хем не можеш да се престрашиш дори да ми обелиш дума? Не съм агресивна, но пък и тази нерешителност ме дразни много. Ех, къде остана доброто старо време "за косата и в пещерата". Понеже аз няма да те ловувам, so sorry.
Академичен извод: Нарушената комуникация, прекаленото моткане могат да доведат до трайно увреждане на отношенията между комуникатор и реципиент. Накратко - да си си казал. Повтарям за хиляден път: Мисли не чета.
Въпрос: Защо, бе пичове? Толкова ли е сложно да се каже "Мацка, харесвам те"???
2) Това Его в злато ли го мерите?: Точно тази вечер един приятел ме светна как ме е възприел на първата ни среща. Не ме разбирайте погрешно, никой от нас не е имал любовни намерения. Но понеже е истински загрижен и открит, колкото мен ми каза: 
"Миии, Джули, то и аз като те видях как се смееш, с колко хора разговаряш, как танцуваш и си казах - тази никога няма да ми обърне внимание. Попитах се аз какво правя там и къде съм в схемата. За да те хареса някой, трябва да си превъзмогне комплекса, че не е възможно ти да го харесаш. На теб ти трябва някой специален". 
Разби ме! Чакай сега........
Аз съм си това, което съм. Ако някой има проблем със смилането му - кофти наистина.
От друга страна, когато харесвам някой - казвам го в прав текст и съм напълно искрена!
В схемата за мен няма по-важно нещо от любим човек в крайна сметка.
Ок, искам да сме си личности и двамата, но ако съм си паднала по някой - какво има да му умува повече?
Академичен извод: Реципиентите от мъжки пол имат нужда да бъдат обгрижвани, ласкани и да се затвърждава психически стабилността на физическите им и емоционални параметри.
Въпрос: Наистина ли не схващате, че щом си с някой, значи искаш нещо/ мечтаеш/ харесваш го......А моето его да не мислиш, че си фотосинтезира? Разказал си ми играта от чудене. Сега какво искаш? Клетвена декларация, че ти си пич ли?
3) Защо толкова се водите от максимата "прекалено хубаво не е на хубаво"?
Тук се смея през сълзи! Понеже са ме отсвирвали с "не може да е истина". Яко, а? Хем не мрънкаш, хем те харесват, хем па и с деца се разбираш...Не, не. Не става така. Тоест по законите на мъжката логика, трябва да си или "тъпа/зла/досадна и лицеприятна" или "смеем се/говорим/гледаме мач и с вид на настъпана обувка". А сега де! А ако прибавим и щипка загриженост и планове за бъдещето.....Леле, направо към гробищата! Отново същия познат ми каза: 
"Това, че си толкова позитивна и бла бла трябва да се компенсира с нещо. Затова свиквай - Мъжете нямат смелост да са с теб"
Един вид плащам си, затова което се опитвам да бъда. Подлежа на такса "вярвам в семплите, искрени и топли отношения". Шанс:) 
Академичен извод: Представителките на женския пол не би трябвало да носят дърва, да са мили и да прощават. Те трябва постоянно да имат претенции и изисквания, да правят човека до тях на луд, задължително да се цупят и да постулират, че щом са си отворили краката отсрещната страна им е длъжна во век и веков!
Въпрос: Трябва ли да се държиш като кучка с някой, за да реши, че те обича? Стигааа! Аз не искам пък. 
4) Защо трябва да ви предизивкват постоянно?: Да се разберем - аз също имам нужда от достоен опонент. Тоест, ако някой не ме предизвиква интелектуално и емоционално (дори да ме ядосва понякога), май няма да издържа. Но все пак играта с "Хвани ме, ако можеш" в един момент не е необходима. Според мен поне. Много е шит да ти правят постановки, особено когато си изморен. А то в 21 век не е като да кажеш, че няма от какво да сме извън кондиция нон стоп.
Академичен извод: Хомо сапиенс в средата на "новото ни време" е твърде бързащ, лутащ се, припрян. Психическите разстройства и болестите на нервна почва зачестяват все повече като случаи....
Въпрос: Затова не може ли просто да се лекуваме с опростяване на "играта", прегръдка и едно семпло "Обичам те"? Трябва ли нон стоп да си ги мерим?
5) Защо държите на драмата?: Леле, после жените обичали сапунки. Мммне. В редица случаи мъже са ми правили такива сцени, че Освалдо, Мосвалдо - да ядат пасти, бахур и баници. Обикновено е по схемата - "Правя всичко, за да те загубя - После страдам тихо, че така и стана - Накрая се явявам като герой на Шекспир....и от там мазало, братче". Еми, ок.
Академичен извод: Мъжете имат не по-малка нужда от наситена драма в живота си. Тези представители на фауната освен това умеят сами да си я осигуряват...Екстра качествено!
Въпрос: (Много семпъл ще се опитам да бъде) Защо да сме нещастни, когато можем да бъдем щастливи?
6) Защо си мислите, че трябва задължително да покриете очаквания?: Нееее! Не го разбирам! Аз всъщност имам много прости критерии и очаквания към един мъж: В началото да ми каже, че иска да опита с мен; Да може да вземе решение за това...и после - каквото стане. Като започнат да ми се извиняват за какво ли не ми става адски идиотско. Никой не е перфектен, всеки прави какви ли не неща. Щом съм с таб, преценила съм си. Не съм дебил, не трябва да се поставя под съмнение и добрия ми вкус:)
Академичен извод: Мъжете са по-неисгурния в себе си пол.
Въпрос: Какво още да направя по въпроса? (и точка 7)
7) Защо никога не се извинявате за каквото трябва?: Oh my. Разкаяния съм чувала за това, че Витоша стои малко наляво, че озоновия слой си таковал таковата, че...абе за всичко. Не случайно пазя два sms като графит на стената на мъжкото признание. Гласят: "Izvinqvai za sno6ti", "Izvinqvai za vsi4ko...". Умилително, а? Обаче да се сети някой да ти се извини, че те е мотал месеци наред, разплакал те е безобразно, изневерил ти е...Няма и няма. Е, ок. Аз като сгафя знам точно за какво е. И предпочитам да го кажа в прав текст. "Мили, сори, че се напих и ти се издрайфах в кецовете", "Като ти казах, че си пълна свиня не бях съвсем права", "Извинявай, че ти изхвърлих багажа". Толкова е простичко. Правиш глупост под афект и после, ако искаш нещата пак да се оправят назоваваш точната причина, поемаш си последствията и не оставяш човека да се чуди. Обаче да се извиняваш за "всичко"????? Безумно е!
Академичен извод: Индивидите смятат, че акта на извинение и самопорицание заличава последствията от действията им. (де да беше така)
Въпрос: Не може ли да не създавате толкова поводи за "извинения"? Или поне като се опре до там да имате доблестта да си го кажете направо?
8) Вярвате ли наистина, че размерът има значение?: Е, аз да ви кажа - ИМА! Само дето не размерът на ...., а на егото. Най-много мразя мъже на които им започва (на думи особено) от голям, та до гигантски. Браво! Герой! Защо си мислиш, че това може да задоволи някоя жена? В аспект на мъжкото его съм забелязала, че мъже които постоянно повтарят "и моя" са супер неуверени. Повярвайте ми, оргазъм доставя уверения мъж. Защо ли? Ами, достатъчно е наясно, че физическото си е бла бла. Че жените имат най-вече нужда от внимание. Съответно той се държи с тялото като със скъпа вещ, говори ти, умее да е търпелив и внимателен. А после да е от "тихите води", които се оказват "най-дълбоки". Тоест без значение какъв е размера, ако успееш да накараш една жена да се почувства желана и харесвана - ок си. Ако си от тези с "мноооого големите" - sorry, dude. Като спреш да обичаш толкова себе си, може да се пробваме да обичаш и мен малко.
Академичен извод: В някои случаи на коитус размерът има значение. В крайна сметка обаче е най-важна менталната настройка на партньорката, така че галене, шепнене и други жестове на внимание биха й доставили удоволствие.
Въпрос: Защо вместо да се взирате в сантиметрите, не вземете да се фокусирате върху това как да накарате жената да се чувства като lady? Не е лошо все пак:)
9) Като кажете "някой ден ще се оженя за теб" вярвате ли си?: Честно, ако имах толкова брака, колкото пъти съм го чувала....ехее, я съм грабнала някой рекорд на Гинес. То няма лошо, мило е. Но "някой ден" нещо не ми се вързва особено. Няма такова времево понятие, слънце на слънцата. И аз като порасна ще стана балерина, ядрен физик и посланник на добра воля....Ама някой ден. Бре, какъв е този филм? Или искаш да си с мен, или не. Или пробваме, или не. Позиция stand by нещо не ме влече като идея.
Академичен извод: По последни сведения, базирани на анкети, изследване на общественото мнение и лични наблюдения - Дааа, на един мъж трябва да му се дърпаш. Е, мерси!
Въпрос: А ако кажа - ок, айде след месец в гражданското какво правим?????
10) Отказах ли ви?: хаха...........
Затова да не чувам повече обяснения. На теория е лесно, на практика още по, но докато се стигне дотам....ехееее
Търси се човек, на който да му стиска достатъчно:Р
PS. И без това в момента мислите ми са на друго място, така чеееее......:))))))))) Само отговорите ме интересуват като за каузата:)






Тагове:   me,   мъже,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. eien - Джули, как да Ви помогнат, като по-лесният начин при толкова много "защо"
12.09.2008 04:08
е, да се спасят...с бягство.
цитирай
2. julllinkata - :)
12.09.2008 04:10
Ами ейен, надявам се, че все на някой му са се строшили краката от бягане, умее да спре света и да се попита - абе аз защо бягам всъщност:))))Надежди - нужни са на хората:)))Поздрави
цитирай
3. анонимен - дамммм,
12.09.2008 09:09
има доза истина в този пост. дори няколко дози. естествено обаче, поста и примерите в него са доста манипулативни. събрани са единствено тези реплики и качества от мъжете, които подкрепят тезата. инак същия този мъж, който не е събрал кураж да ти каже, че те харесва, съвсем спокойно е могъл да каже на друга "искам да те чукам, кучко". всичко зависи от ситацията...
цитирай
4. анонимен - A man, a man! A kingdom for a man! От ...
12.09.2008 09:27
A man, a man! A kingdom for a man!
От баба си съм чувал, че мъж и пуйче се отглеждат най-трудно:) Бройлерът се гледа лесно и бързо, отначало е блудкав на вкус, но полека лека привикваш от немай-къде, или сама започваш да си отглеждаш(мъж или пуйче, по твой избор).
Лек ден, Кралице!
цитирай
5. bloghead - Някой май е сам?
12.09.2008 09:28
Хмм в 3:15 пуснат пост, отговорил в 4:10 или имаш сериозни терзания по някого, или просто те е хванало яд за пропуснатите/разминалите се/ не случилите се събития.

А за самотното ти състояние съдя по категоризацията на половете. Човек обикновено обобщава и разделя нещата на две в интимните отношения именно, когато е сам. И аз съм се хващал в такава крачка.

В случай 1, за който разказваш: "...Но след като съм била мила, прекарвала съм си времето с теб, показвала съм еднозначно, че не си ми безразличен......Къде спа ти, бре пиле шарено????", можеше да си решила проблема си, ако си използвала и по принцип правиш, това което казваш в случай 2: "От друга страна, когато харесвам някой - казвам го в прав текст и съм напълно искрена!". Другият вариант в случай 1 е просто да не си харесвала пича, ама тогава, защо си гу туряш на сърцето?!

Успех с мъжкарското съсловие ;-)!
цитирай
6. анонимен - Хъх?
12.09.2008 09:36
Т'ва определено са си бая теми за размишления. Аз лично бих посочил 2 точки в отговор:

1)21-ви век, вече нищо не е същото. От де да му дойде на мъжа "мъжкото"? По цял ден в офиса/работата и вечер гледа да пийне бира/ракийчица/мента с мляко.
Познаваш ли униформени (военни/полицаи/пожарникари)? Мисля че при тях има шанс все още да се е запазило до някъде това което търсиш. Ясно че в момента не ти трябва мъж, ама ей така да си имаш едно на ум :Р

2) <клише>... you're just too good to be true ... </клише>

Yup!
цитирай
7. stone - леле, юле
12.09.2008 09:59
ти направо ни разби мъжете, а и нещо много ми напомня това писание за пакостинка.
аз на нея тогава й се чудех откъде ги привлича такива лузъри.
тези твоите, дето си описала, или наистина са такива, или пък искат не-е-ежно да те разкарат с това "твърде добра си за мен", което както отбеляза колегата по-горе, е от най-изтърканите клишета.

а какво стана с този от морето, и той ли излезе такъв?
цитирай
8. pazzza - Ако намериш такъв - говори за двама:)))!
12.09.2008 10:16
На мъжката аудитория може и да не и харесва този пост, но от първата до последната точка (може би без тая за "някой ден ще се оженим") е едно към едно истина. Всички мрат да са с класни мацки с крака до сливиците и ай-кю в плюс безкрайност, но в мига, в който подобна жена ги погледне си плюят на петите. Моята лична констатация защо се случва това - спират да се чувстват мъже (не разбирам що, но вече и не търся отговора). И както по-горе някой спомена - казват всички мили думи на някоя друга, ама не щото ситуацията е такава, ми щото с тая другата е по-лесно да се фуклявиш със себе си и да се чувстваш мъжкар. На финала си пиеш питието, гледаш разни страхотни мацки, цъкаш с език, вихриш мисли от сорта "таз ако ми падне...." и дори не ти хрумва, че всъщност ти е "паднала", ма ти доброволно си бил отбой. Ех, колко по лесен е животът на късокраки, безлични, с амбиция за блестяща "кариера" на перфектна домакиня жени....А напористите и дългокраките какво???? Ами да си пишат постинги и дано имат късмета поне там да срещнат оня, с който интелектуално качествено да си начешат езика. Само това.
цитирай
9. azsymtoi - ***
12.09.2008 10:39
Не съм женомразец. Даже напротив. Влюбвам се на всеки две секунди. Жените са едно от най- красивите създания на тая земя, но...
Притеснението его ли е? Загриженоста его ли е? Това, че някой се старае да не нарани една жена его ли е? Това, че повечето готини мацки ходят с богаташи или подобни на Брад Пит пичове, а този, който е незабележим, но чувствителен и те харесва, но поради притесненията относно горенаписаното не смее да опита его ли е?
Разликата е там, че мъжете са по чувствителни от жените. Не искам да обидя чувствителните жени, но през последните няколко десетилетия аз съм срещнал около 2 чувствителни такива. Един мъж някак си естествено може да се държи мило и любеобвилно. За жените това е доста тежък напън, в следствие на което се достига до подобни постове. Ние мислим с главата, а чувстваме със сърцето. Вие мислите със сърцето, но не чувствате. Извинявай! Може би ти си различна. Може би наистина искаш да ти се случи някой пич. Ама нека си признаем, че който много пробира зеленчука, накрая яде вкиснала краставица.
цитирай
10. анонимен - Lele, kato te 'slusham', nqkoi pyt sigurno na maitap shte se ojenq
12.09.2008 10:41
Men lichno me privlichat silni, polojitleni i hubavi jeni, obicham se da se izmorqvame poveche fizicheski... :) btw haresa mi samoreklamata, shte si napravq i az po kysno edna
цитирай
11. rinsewind - Още нищо не ти е ясно,затова така се бунтуваш...
12.09.2008 11:09
Е-е-ех!
Връщаш ме в спомени за младостта ми.

Колко си още "зелена",мила!
Още си толкова далече от истината...

Каква енергия имаш обаче!Супер!

Ама нищо,баш с такива бунтове се тръгва в правилната посока!

Поздрави!
:))))))))))))
цитирай
12. rumi4ka - В пълна подкрепа
12.09.2008 11:18
на постинга ти, едно парче от мейл до мен:
"Struva mi se, che moje i da ne sam za teb. Ne sam bogat, kato tebe, ne sam umen, kato tebe, ne sam krasiv, kato tebe. Vaobshte, samo kadeto ne sam ziganin, ta si se spriala na takova sashtestvo kato men."
А, де!
цитирай
13. анонимен - mnogo iaka gradivna kritika
12.09.2008 11:25
az kato predstavitel na mazhete, sam mnogo dovolen ot statiata. Vazpriemam ia kato neshto ot koeto da se pouchim i po tozi nachin da izbegnem greshkite v povedenieto si, mnogo ot koito dazhe ne sam osaznaval.
Blagodaria mnogo na avtorkata za otlichnia stil i velikolepnia nachin na podnasiane na tazi delikatna tema.
Sasho
цитирай
14. spasunger - ...
12.09.2008 11:38
Харесва ми стила ти и казваш доста истини по точен и интересен начин, за които ние мъжете си струва да се замислим. Поне на мен ми помогнаха малко да "надзърна" в необятните дебри на женския начин на мислене :-)

Обаче с това покровителствено-назидателно и поучително отношение имам опасения, че още дълго ще го "чакаш" този принц дето ще отговаря на всичките ти изброени точки. Може би живее някъде в Страната на Приказките? Надявам се да бъда опроверган в най-скоро време, стискам всичките си палци и на ръцете и на краката :-)

А защо сега не вземеш да напишеш един нов пост, в който пък да вземеш да анализираш СЕБЕ СИ? Знам, че това е доста по-трудно от даването на наставления на другата половина от "фауната" (мда... ние сме си животни, нали?), но и тези наставления както казах бяха полезни. Но сега струва ми се е време да направиш и следващата крачка.

Чакаме...
цитирай
15. prayer4eto - Такааам ....
12.09.2008 11:43
1. Ми не. Бройкаджията ще те забие от раз. Ама аз първо ще те огледам колко умствен багаж имаш, проявяваш ли интерес, като не е сигурно дали ще ми го покажеш достатъчно ясно. Защото повечето от вас, жените сте на принципа "ако ме харесаш, ще те харесам", което пък мене хич не ме устройва.

2. Влюбването е доста сложен процес, обикновено предшестван от взенапни пориви на свиващ стомах и осъзнаване на мижавостта и незначивелността на моята скромна личност. Обикновено в такива ситуации здравият разум отсъства и биде заместен от мисли първични за "ловуване".

3. Прекаленото хубаво не е на хубаво - често се оказва, че целта оправдава средствата, особено за вас ... А обикновено целта не сме ние, така че ... "парен каша духа" ;)

4. Постановките зависят от индивида. А индивиди много и то различни. Бройка ли си или бройкаш ти ?

5. Все от някъде трябва да започне развалата по точка 4. Драмата е неизбежна в тези ситуации :-D

6. Защото явно правиш фасони при подобни прояви, та по метода на "проба-грешка" се опитваме да се нагаждаме към Вашата скромна личност. Много често се оказва, че вие, жените ни карате на принципа "прочети ми мислите" относно съвсем нелепи ситуации.

7.
--- "Мили, сори, че се напих и ти се издрайфах в кецовете" - такова извинение си е в рамките на етикета - пускаш го знаейки че другата страна ще забрави за това след 15 мин.

--- "Като ти казах, че си пълна свиня не бях съвсем права" - все едно ми казваш "извинявай, че ти трих сол на главата, ама думите си не връщам назад". Което просто е трагично от твоя страна.

--- "Извинявай, че ти изхвърлих багажа" - ами това? "Премислих си решението от снощи, все още си ми нужен..." Благодаря ти, че се почувствах като преизползван парцал за пода!

И вие, жените не можете и не знаете как да се извинявате. Сори, ама положението явно е трагично ...


8. Размерът има значение доколкото вие все още се впечатлявате от това. Показала ли си на човека до тебе, че това точно не те интересува ?

9. Защо възприемаш израза буквално ? А казвала ли си го "ок, айде след месец в гражданското" ? На 22 години, освен ако не си с овцете на село, нямаш още свястна работа и най-вероятно все още си в университета, да учиш за професия. Щото нали, за мъжа е задължение да мисли за семейния бюджет, то затова е "някой ден".

10. Не.


Чакам да видя ще ли разбиеш стереотипите на обществото или всичко е само за приказката? Щото такива прочетох, с такива отговарям. Можеш ли да излезеш извън рамката ?
цитирай
16. fenris - Ами виж ся
12.09.2008 11:51
мацка, много е дълго за това ще се постарая, да ти отговоря дълго:
Та за първия въпрос:
Не казвам на пръва среща мацка харесвам те, щото не е интересно! Обикновено го показвам докато танцуваме и след това захапвам за устата, може и за врата и след сеанса казвам мацка харесвам те! Няма да се излагаме я!
За второто:
Ама ти на кви мъже си попадала ве? Егото си ми е наред! Знам, че съм пич и повече не ми трябва! Не слагай всички под един похлупак!
За третото:
Значи ти нещо ама тотално обърка логиката на мъжете, нещо бая я обърка! Ние не търсиме идеална, това е вашият патент! Лигли, които са с претенции и се фръцкат за най-малкото не понасям, а сигурен съм и повечето мъже!
Четвърто:
Няма нищо лошо в предизвикателствата ако завършват с прегръдка и Обичам те, понякога са необходими, за да се изяснят отношенията или реши проблем! Тук мислиш като жена търсиш идеалният вариант а такъв няма!
Пето:
Това Освалдо Риос ли ти го каза? Не му вярвай, не е вярно! Поне за мен и някои мои близки хора! Освен ако мъжът не е в пубертета или в критическата!
Шесто:
Това е от гените обичаме да сме най-добрите!Ами съди ни за това! Иначе аз си знам че съм си най-добрия в това ми състояние! Ако някой не ме харесва няма стил и естетика както и вкус!
Седмо:
Напротив, когато трябва го правя! Но само ако е заслужено, понякога не е! Извинение за всичко? Ами толкова сте трудни за разбиране, че често е трудно, да разберем къде сме сгрешили! За това израза е за всичко! Мъжете не помнят всички грешки, това е специалитет на жените, ние мислиме глобално!
осмото:
За размера, за някои има за някои няма! А относно егото важен е разбира се! И моя си е голям, но не толкова, че да не си загубя ума по девойка и да и падна на колене ако трябва!Знам, че го харесвате!
деветото:
Казвал, съм го два пъти в живота си и вторият ще стане! Май трябва да внимаващш какви ти се лепят! И двата пъти го мислех!А вторият определено ще стане!
десето:
Сори, мацка, аз първи го направих!
Надявам се да харесаш отговора!:)))))Поздравления за поста развесели ме!



цитирай
17. fenris - pazzza
12.09.2008 11:52
Не съм съгласен!Замисли се дали си права?
цитирай
18. fenris - prayer4eto
12.09.2008 11:53
Поздравления, за отговорите! НО дали ние двамата ще получим такива как мислиш?:)))
цитирай
19. tini4 - Privet! Vremeto dava otgovor na mnooogo vaprosi!
12.09.2008 12:21
Shto se otnasq do majete - ne razbiram zashto sa obobshteni pod obsht znamenatel? Vseki e edinstven i nepovtorim, priema i reagira razlichno na situaciite. Mi i te, milite chuvstvat, stradat, kolebalqt se. Ama sa takiva predeteli ponqkoga, che ti ide da se gramnesh ili da gi gramnesh - dobre, che ne sme taka krayni! Istinata e, che ot nas do golqma stepen zavisi kak shte se otnesat-s uvajenie ili prenebrejenie! Da, poznavam strahlavci, egoisti, kompleksari i neudachnici! Poznavam i otgovorni, seriozni i reshitelni maje! Ne sa izchezvasht vid! Kolko vqrna e prikazkata "vseki sam si go pravi" e izvestno... Ne znam kak si stignala do tezi noshtni emocii? I az se opitvam da razbera, no si dokarah samo glavobolie i stomashen diskomfort... Opredeleno se opitvash da tarsish logika tam, kadeto q nqma! Nqma plan grafik v otnosheniqta ni. Ako ne ni haresva neshto si otivame. Majete sashto! Hora sme. Ponqkoga ne sme naqsno sas sebe si, ta kakvo ostava za vzaimootnosheniqta ni...No prodaljavame da tarsim smisala! Trudnichko e za silniq pol da priznea kakvoto i da e, zashtoto po podrazbirane prikazkite se si prosto dumi, a kakvo se pravi e ot znachenie... Pobesnqvam, kogato majete prosto plachat da badat manipulirani - chesto tova e nachina da badesh s nqkoy! Kolko jalko! Kazvash tova, koeto iskat da chuqt i vsichko e OK... Gadna rabota - da se namrazi chovek! Zashtoto kato si iskren, vseotdaen i veren - hop - veche ne si interesen! Za nqkoi.., drugi moje i da ocenqt neshtichko! Kato nqma vzaimnost i razbirane - losho... A koy kriv, koy prav - krivi krastavici ne se izpravqt - chupqt se... Za final - pazete majete, te sa nashi!!! No ne se obezlichavayte...
цитирай
20. brumbrumm - axaxax
12.09.2008 12:23
Джулс, колко си права, ахххх колко си права. То няма такива нерешителни, незнаещи вечно и вечно несамоуверени мъже, както тия в нашо време. Ужас, даже с една приятелка скоро си го говорихме това, че мъжът в една връзка вече е жената :)))

kissesssss
цитирай
21. maqme4 - Maq - Julli
12.09.2008 12:27
Julli, bravo mila...ti si se otnesla mnogo nejno kum tezi vuprosi zasqga6i horata i ot dwata pola de...hahahaha t.e. po6adila si gi nqka mi se stryva hahahha
az bih bila po jestoki4ka...no...karai...
iskam da ti kaja 4e mi haresa 4e ima vse o6e jeni koito kazvat tova kpoeto mislqt i ne se strahyvat da budat sebe si. misleh si 4e sum poslednata ocelqla ot tozi zastra6en i iz4ezva6 vid jena no ne...sega vijdam 4e ne sum sama ima i drygi..bravo!!!
razveseli me i me obnabejdi pone malko...
pozdravi:)))
цитирай
22. deseo - хехех
12.09.2008 12:27
браво, браво за поста! Абсолютно на място си задала въпросите и аз им се чудя от доста време, ама нещо отговори така и не идват :) Поздрави :)
цитирай
23. анонимен - Те ти булка ...
12.09.2008 12:49
... еманципация :)
цитирай
24. acidufo - Най-доброто...
12.09.2008 12:50
което съм чела от много време. Момиче, радваш ме... Същото се питам и аз, пък до къв отговор ще стигна незнам... Но признавам си, май засега открих едно изключение в мъжката част от населението...Дано...
цитирай
25. анонимен - Member of the "Boiler room"
12.09.2008 13:46
kak taka stava, 4e hem pokazva6 ednozna4no, 4e haresva6 nqkogo, hem go kazva6 v prav tekst???
ili kazva6 ili pokazva6 ... koe ot 2te pravi6 ti ??
ima ne6to(a), koeto ne e nared, spored men v cqlata rabota Julinka ... Ina4e mi haresva kak pi6e6 - stila ti mnogo mi dopada ... Pozdravi ...
цитирай
26. анонимен - otnosno tochka 8 (osem)
12.09.2008 13:52
otnosno tochka 8:
If size doesn't matter, then why am I so popular?
:) (your ICQ oligo-friend)
цитирай
27. brutelitsa - girl power crew forever!!! :)
12.09.2008 14:04
kako,otkoga se kanq da vlqza i az da te "pro4eta"
mi vse edno ne sum te vijdala ot v4era:)
razcepi mraka:)
kato 4eta se prenasqm nqkude.....
imam 4yvstvoto 4e sme sednali az,ti,lility i didi i sme na jenski4ko party s nqkolko bottles of....girl power
kiss ya:) zaredi me !!!!!!
цитирай
28. viki11 - Нямам сили да чета коментарите. ...
12.09.2008 14:41
Нямам сили да чета коментарите.
Очарована съм от поста.
Мъжете не смогват на самоуверени жени. До сега жените бяха "бой и мълчи", сега сме в преходен период, още не сме ги научили, че жената е човек със собствени управленчески органи.

Само едно не съм съгласна съвсем. За размера. Той има значение само донякъде, това едно на ръка. Може да се каже - няма.
Обаче не защото ще се задоволяваме с нежни думички, и гъделичкане на лейдито. А просто защото, ако познават физиологията на жената и своята, ще знаят, че удоволствието не идва от размера. И всеки може всичко. Не само защото сексът минава през главата!!! Знам го още от учителя си по физика Радиков. А и защото има и секс без мушване на големия/малък. Значи размерът е само донякъде. Все пак на първо място е, да осъзнаеш, че имаш жена до себе си и да знаеш, какво да правиш с нея. Иска проучване, четене, учене. Но не на интернет порно свалки. Научна литература. Ако може, не българска. Ние сме гьон в тия работи. "Мъжът тропа по масата, жената тича да го обслужи!" Кво искаш от такваз нация.
Ша са упрайм.
Мерси за постинга. Не го трий, моля.

Ако намеря стимул, нещо се подобри в моите анонимности, може да остана.
цитирай
29. анонимен - друго мнение
12.09.2008 15:00
Постинга е интересен и ме накара да се замисля, че все още в този свят властват стереотипите и категоризациите...окей верояно имаме някои общи генерални черти ( като 2 крака и разумна мисъл) но...дотолкова. и все пак света обича да се поляризира, да се категоризира, да се постяват рамки...вероятно защото е по-лесно, сигурно и някакси ти дава увереност, че разбираш нещата и имаш обяснение за всичко и видиш ли...то така било писано...но кой пише съдбата ни? аз нмисля че хората сме едно многобразие от светогледи, начини на поведение и всеки е мн. различен без значение мъж или жена...аз съм жена на 30 години и според мен има мн. свестни и уверени момчета и мъже ( както и жени разбира се, но тук говорим за мъже)...постинга ми беше мн. интересен и забавен, защото това е съвсем др. различна гл. точка от моята...което още веднъж ме убеждава какво многообразие от светове имаме...толкова сме различни с теб :))) аз напр. обичам играта, понеже сигурно ми трябва доста време да се убедя че този човек наистина ми допа, разбира се играта не е самоцел, просто ми трябва време...освен това казваш че искаш да те кара да се чувстваш обичана и желана...аз пък не искам, аз сама си се обичам ужасно много и се харесвам ( както обаче харесвам и другите хора, всеки сам за себе си е ценен)...и уважам светогледите на хората, както държа и на собственият си такъв.. не държа всеки да ми го уважава, (въпреки че аз го правя) защото това е тяхната свобона воля, както е и моята такава...така подхождайки съм света и другите хора около - да разбирам и уважавам решенията им, както обаче държа на своите и с огромната любов към себе си, а и с моята целенасоченост и праволинейност ( но не към хора, а към цели) както и с твърдата ми вяра че най-ценото нещо у нас , хората , е правото ни на свободна воля...смея да твърдя, че нямам проблеми с хората от противопложният пол ( ама и с моят нямам :))) имам наистина добри приятелки)..и да ти кажа не са ми минавали такива мисли през главата към мъжете, каквито твоите...е , някои може би, но е било нещо моментно
цитирай
30. fenris - леле
12.09.2008 15:21
чета ви и ви гледам как си вярвата на всичко това! Но пък няма лошо! Един ден всяка една от вас ще разбере, че не е била права!:))))Успех момичетата, обаче с негативна настроика привличате само мухльовци!:)))Извинете ако някой се е почувствал засегнат! КЪсмет на всички девойки тук!
цитирай
31. stone - @12 - rumi4ka
12.09.2008 16:03
руми, на мен това писмо ми звучи като "скъпа, омръзна ми вече да те чукам, така че сбогом" - но поднесено по по-деликатен начин.

въобще, много се забавлявах, докато четох коментарите на всички посестрими на Юлето, които явно мислят като нея. истината обаче е малко по-различна. е и колегата над мен я е написал - някой ден ще я видите, ама дано не е късно... мъже има всякакви, и щом тези, които се лепят на вас са такива - помислете в кого е проблемът. аз познавам и много жени, които са щастливи и доволни от мъжете си (вкл. моята :-) но те не висят по блоговете да се оплакват, а са се взели в ръце и полагат грижи за красотата си, ума си, и въобще развитието си, та да могат да продължат да привличат нормални мъже, а не като гореописаните.
цитирай
32. stone - @9
12.09.2008 16:05
хе, ами е така е, батка, хубавите и стойностни жени ходят или с богати, или с красавци, в идеалния случай 2 в 1 ;-)
помага също ако имаш самоувереност и мъжкарски непукизъм, успешно замества красотата и богатството.
ако ти не си такъв - вземи се в ръце и изкарай пари, или вземи други мерки да си вдигнеш стойността на сескуалния пазар. иначе те чака мастурбация. или дебелани. не знам кое от двете е по-лошото.
цитирай
33. julllinkata - Stone, fenris....абе към всички:)
12.09.2008 16:09
Изключвате ли възможноста във всеки пост,статия,мнение да има доза закачка и умишлено преекспониране?Фенрис,радвам се за теб.За стоун и жена му също.Но не помня да съм казала,че не полагам усилия относно външноста и интелекта си;Р Освен това не всеки мой пост трябва да е пряко обвързан с личния ми живот.Просто напоследък се сблъсквам все по-често с тези проблеми (разбирай: мъже/жени,комуникация,еманципация и тн).Ако се опитате да погледнете от шеговитата страна,ще разберете че всъщност обожавам мъжете като личности.Обградена съм често с познати и приятели от този пол.По-спокойно,бе хора!Не съм изяла на никой попарката с вилица:)Иначе благодаря за коментарите и различните мнения.Беше ми интересно да ги изчета.
цитирай
34. fenris - julllinkata
12.09.2008 16:15
Ей на мен ми стана ясно от тона ти за какво става дума! И ако прочетеш моя, ще разбереш, че и аз малко или много те поднасям!:) Готина си, това се вижда! А проблемите с общуването между половете се променят постоянно не се знае какво ще е след 10 години нали? Баше ми забавно, повярвай!:)))
цитирай
35. анонимен - stone
12.09.2008 16:25
нищо лично, но лично аз (момиче съм) получавам много неприятен световъртеж, когато чуя някой уж свестен мъж да говори за пазар, цени, акции и т.н... не вярвам да възприемаш отношенията с жена си за сделка; so where is the love?
цитирай
36. анонимен - когато наистина се почувстваш безсилна...
12.09.2008 16:29
... и неразбрана, обикновено е моментът на изливането на всичко необмислено и глупаво...като в случая. По природа човеците сме бозайници т.е. животни, с характерни за дадения пол действия. Зная че основна цел на всяка жена е да моделира мъжа до себе си по образа на перфектния мъж, който всяка от вас държи в главата си,но това е крайно безмислено,тъй като ние сме различни и в това именно е интересното. Човек не може да върви срещу природата си, така че дори и да не разбираш мъжата гледна точка, просто я приеми и се примири...ние мъжете това и правим...когато не разбираме нещо го приемаме, а не се опитваме да го моделираме и коригираме, което доста често се тълкува като незаинтересованост.
Така че вместо да отправяш подобни напатки, започни да комуникираш с срещуположния пол да вникнеш в психиката му и чувствата, които го водят...така ще дадеш отговор на всичките си въпроси...
цитирай
37. tini4 - Eh, tazi tema may-may dosta ne vi ponese
12.09.2008 16:32
Skapi maje, minavayki prez PC-to, ne oznachava, che sme za reciklirane! :) Nito sme se vmirisali ot losha higiena! :) A po parketite ni u doma ne palzqt gadinki! Decata ni znaqt azbukata! Daje i na tokcheta hodim i tancuvame!:) Haresva li vi, ili ne - savsam sme si OK... I fakta, che ponqkoga ni darji vlaga nechie predatelstvo, izobshto ne oznachava, che sedim na suho...;) Ako izobshto vnimatelno ste cheli - vsqko stado si ima marsha!!! I v dvata pola. Ne go priemayte tvarde lichno - ima tolkova hubavi vzaimootnosheniq, dano naistina i vashite sa takiva!!! :)
цитирай
38. fenris - tini4
12.09.2008 16:36
Миличка, че кой е казал, че миришете или нещо такова? Хахахаха! Преди време се разгоря един спор меду мъже и жени, явно се случва на всеки два-три месеца и написах разказ , по-въпроса!Идеята ми е, че не можеме един без друг така сме направени! Това е положението! С нас може да е лошо, но без нас по-лошо!Нали?:))) И повярвай ми не го приемам , аз поне лично, просто се забавлявам!
цитирай
39. stone - @35
12.09.2008 16:42
хе, не било пазар и нямало сделки - а прапрабаба ти не си ли е продала задника на прапрадядо ти за мамутско месо - продала си го е. ти носиш нейните гени. надскочила ли си я, емоционално имам предвид - не вярвам. да, може да си завършила университет, може да си направила кариера, да си станала начетена и културна; но вътрешно емоциите ни се ръководят от същите първични фактори, както и на предците ни.
колкото и някои хора да не го признават, сексуален пазар има. валутата на него не винаги е $$$; може да е поезия, чувства, жестове, статус, външен вид, или който каквото му го вдига, дето се вика. но да отричаш реалността означава да я оставиш да те ухапе изотзад, докато не го очакваш.
цитирай
40. анонимен - stone (аз съм 35)
12.09.2008 17:00
Говориш за брака като за узаконена проституция. Освен това не можеш да сключиш "сделката" с някой, ако той не е заинтересован от нея, пък ако щеш и най-високата цена да заявиш, пък ако щеш и да си перфектен във всичко. Поне за мен е така... ако не ми трепка отвътре... Но нямам желание да споря, защото няма да ме разбереш. Лек ден
цитирай
41. tini4 - 38
12.09.2008 17:20
Sheguvah se!:) Ideqta mi be da ne se stiga do kraynosti. I kato se znaem kakvi sme da ne pliuem protivipolojniq pol! Zabavno e, no i malko tajno... Vajnoto e da ni razbirat i ponasqt! :)
цитирай
42. stone - @40
12.09.2008 18:12
ами така говоря, защото то си е така. ето прочети една статия във форбс - икономисти правят сравнение между брака и проституцията:

http://www.forbes.com/2006/02/11/economics-prostitution-marriage_cx_mn_money06_0214prostitution.html?

а ти "трепва отвътре" точно когато някой ти предложи това, което цениш и търсиш, и за което си излязла на пазара. всеки търси нещо, нека да не се лъжем. ако спреш да търсиш в този живот, то по-хубаво лягай и мри. аз поне така го разбирам.
цитирай
43. rumi4ka - @stone
12.09.2008 18:26
Sorry i az. No s tozi muj ne se chukam. I se poddurjam - fizicheski i umstveno. I sum haresvana. Vyarno, che postingut na Julie ne e mnogo priyaten za mujete, ama si go priznaite pone pred sebe si, che e veren v obshti linii. A moje bi tova se chuvstva samo ot jenite? Ne znam. A na teb pojelavam nikoga da ne te "uhape neshto otzad." Bez loshi chuvstva, Rumi
цитирай
44. beasta - ааа много сложно стана
12.09.2008 19:15
за мене, 1) - да
цитирай
45. анонимен - Не ни изкарвай (имам предвид)
12.09.2008 19:26
нас мъжете толкова черни,защото и вие,жените не сте ''стока'',ама никак даже.И между вас има пълни боклуци.А има и свястни.Хората са толкова различни!Има и прекрасни мъже,както има,надявам се,и прекрасни жени,жалкото е,че са останали много малко:((((((
цитирай
46. анонимен - истина е
12.09.2008 20:23
Здравей Юлия,
искам да ти кажа, че сякаш си чела мислите и вълненията ми за мъжете. Не ми се регистраше в http://lifestyle.ibox.bg/, където прочетох статията и ще отговоря на някои от нападките на мъжете тук. Искам да питам уважаемите господа, като сте толкова умни и смятате че ние жените не сме, защо света в такова положение: пред еко-катасрофа, пълно с бедни и мизерстващи райони, войни?! Защо въпреки че науката (която вие ръководите и сте измислили) няма доказателства, че жените сме по-слабо развити в умствено отношение постоянно ни обиждате и унижавате?! Защо ако една жена е красива, не може да е умна и добра?!
Знам какво ще се отговори пак: тая е комплексарка и грозница, не е виждала мъж...... Каквото и да кажете няма да ме изненадате и засегнете. Защо ли?! Защото, имам докторска степен в областта на молекуярната биология, работя в престижен научен институт (бюджет няколко милиарда долара) т.е. доказано умна съм.Също така съм висока, слаба, с руса коса, тип модел, напълно естествена обаче, (просто хубави гени). А и омъжих се, намерих принца: беден,но добър и красив. Минахме по пътя за който говорим, той си призна за нещата описани така добре тук. Имахме късмет, че нещо ми подказаше да не се отказвам. Доста време сме женени.
Та Юле, значи има свестни мъже, има! Просто бъди каквато си! И не се връвзай на нападките и обидите на мъжете за написаното от теб. Коментарите им показват, че си права.
цитирай
47. анонимен - CYLON
12.09.2008 20:48
Аз искам да ви кажа ,че според мен всички сме имали такива моменти,когато ни е било най лесно да оправдаем себе си след неуспех с поставянето на целия друг пол под общ знаменател.Така сме устроени и ние мъжете и вие жените,че е по лесно да кажем те са.......вместо малко да се вглеждаме и в своето поведение.Това което е написано от Джулинката дори може да е вярно за едни хора в една ситуация ,а в друга да не е.Всеки има периоди в които сам чувства ,че не е себе си след като е имал неприятни изживявания или край на дълга връзка.Пожелавам на всички ви много любов и усмивки:)
цитирай
48. анонимен - Я погледни в lifestyle.bg
12.09.2008 21:15
Абе доста често ти попадат статийте да ги наречем, в главната страница на news.bg няма да е зле от време на време да по-проверяваш хранилката там :D
http://lifestyle.ibox.bg/news/id_995061638
Моето лично мнение за последните 3 които се пръкнаха и изчетох там "лигави са" типично женска му работа.Ама "защо това,защо онова" явно човек който не разбира какво се случва около него и научава със закъснение чак когато е отминало и някой е решил да му го каже във прав текст!До тук със прочутата женска интуиция.Тц а това дето си засегнала мъжкото его направо си убила със 90% шанса некой да си направи труда да ти пише сериозно.Първо всеки си има собствена формулировка за его , едни са много умни,други са много големи тарикати , някой са много честни и стриктни и т.н. това всичко е вид его нещо на което едни или други индивиди от нашият пол си държат на него защото то не им е само лице за пред останалите но нещо което наистина се опитват да бъдат във личен план и се стараят и изведнъж се явява некоя като тебе да им обяснява колко са зле след като 3 писания подред е описвала тя колко е зле!?!?Егати непостоянството кой е зле и е неразбираем последно?Ти ми кажи :)
цитирай
49. spasunger - 49.
12.09.2008 22:21
Ха! Добра проява на наблюдателност, Анонимен :-)
Като се поразрових в google (направих малко google-fu), се оказва, че тези статийки наистина ги има в news.bg :-) Само че кой да се сети да го спомене това ;-)

Абе Юле, не е ли малко наивно да копи-пействаш даден текст едно към едно, без да даваш линк към него и така да го представяш като собствен, та да могат читателите ти да ти се възхищават след това... и да пренебрегваш факта, че един прост SEARCH в google веднага изкарва на бял свят евтиния ти плагиатски трик...

Просто дай линка към дадената статия, пък после коментирай С ЛИЧНОТО СИ МНЕНИЕ, ок? Ако въобще имаш такова де ;-)
цитирай
50. tsv - Много точна статия!
12.09.2008 23:00
Напълно се съгласявам с теб почти за всичко, което си написала. Много си права! Сега, не всички мъже са такива, но то е достатъчно, че 99% от тях са.
цитирай
51. darkanion - ЪЪЪЪЪЪъъъъъъъъъъъъ.........
12.09.2008 23:54
1. Понякога съм се чудил какво ще стане ако й кажа, какво ще си помисли, може би харесва някого другиго и т.н. Замисляла ли си се, че просто отделяме повече време в мислене за това какво ще стане, защото водим смислено съществуване и подобни, не ми се мислят примери...
2. Просто наистина хората от различни слоеве водят съвсем различни начини на живот и обикновено тоя, който е по-"нисш" от теб, реалист, няма да иска да си губи времето и изобщо не би се влюбил в теб, просто ще си поредната готина мадама, която е минала през очите му.
3. Аз лично не се водя по тая максима. И не мисля, че ще се. Но може би при теб хората, виждайки колко си отворена, може би ще сметнат, че си имаш друг, знам ли.... Това не е обида или намек, просто мисъл, изнезнала в главта ми......
4. Може би просто им идва отвътре... Всички са различни.
5. Това се свързва с предния въпрос, те не мислят, че е драма, просто искат да се уверят... в нещо. Гороря за "тях", защото не съм иал връзка все още, не знам дали правя така ;)
6. Може нешо до такава степен да ви дразни, вярно, то е едно, но ще ви се трупа, ще ви се трупа на сърцето толкова дълго, толкова продължително и накрая ще избухнете и т.н.
7. Може би си спомняме и за другите неща в миналото, които сме правили и за да спестим думи казваме "всичко"? Просто те обичат и не искат да те загубят заради натрупани 'прегрешения"..
8. Размерът има значение, разбира се, знаеш,ч е е така. Но мъжете трябва да разберат, че стига да искат, може да докарат една жена в неизвестни досега за тях състояния. Т.е. зависи от мъжа и от сексуалната му култура. Което искам да кажа е, че при еднаква сексуална култура различния размер определено има значение и то голямо.
9. ОК, а ти защо го вземаш тоя израз толкова насриозно, човека просто се кефи на теб, на това, че сте заедно и в момента той изживява както настоящето, така и щастливото бъдеще, перспективата да живее с теб.
10. Не.
цитирай
52. nakom - Жените са много забавни с едно нещо
13.09.2008 00:20
те изследват.Изследват себе си, тялото си, душата си, гримовете си, юргана си, кучето си.Готови са романи да изпишат за всичките си изследвания, а особено много са готови да изпишат за изследванията си върху мъжете.Там винаги има много преплетени мнения, много съгласия и много несългасия.Темата на един мъжки разговор може да е;бира, футбол, коли, работа, техника.Една от най-редките теми е жените.Контекста задължително в 90% е "ебане".Жените обаче не се уморяват да изследват мъжете, да говорят за тях, да мислят за тях, а ако имат блог - да ги описват.Познавам жени на по над 35 години, които седят и се чудят какво ли точно искат мъжете от една жена.Те са млади по дух за мен, защото все още са в горната граница на пубертета си.
Разбира се - има и другата крайност.Това са жените които са опитни, умни, и вече са "вдянали" какви са точно мъжете, какво искат те, какви са слабостите им.Тези жени са умни, интелигентни, силни, кучки, девственици итн.
Извода мисля се налага от самосебе си.
цитирай
53. анонимен - Не прочетох нито публикацията,
13.09.2008 09:10
нито коментарите, но според мен всичко се свежда до размера на мъжкият член и дълбочината на женската вагина.
цитирай
54. анонимен - (x
13.09.2008 09:18
Че мъжете не важим- това си е безспорен факт. Ама пък и другите възможности не са алтернатива...


иначе за представителите на мъжкия пол...по едно време имах подобни размисли относно женския. просто не си намерила това, от което се нуждаеш.

само че то не става с упорито търсене. удря си те right between the eyes(x

а на това с "хайде след 1 месец в гражданското"...можеш да разбереш как се чувства един мъж ако си представиш на трета среща някой да ти каже "хайде сега да си направим едно детенце"
цитирай
55. анонимен - Освежи ми уикенда, сладка :-)
13.09.2008 11:48
Благодаря ти за готиния постинг и подкрепям с две ръце написаното от теб :-)
цитирай
56. idleman - :D
13.09.2008 13:46
мноого весел постинг, "вик ли бе да го опишеш"
added to favourites...
въпроси - 10 (чудно как са само 10)
отговори - хиляди (и още може)
:))) давай напред
цитирай
57. julllinkata - ОПА! Авторката казва:
13.09.2008 13:50
Изчетох коментарите и благодаря за всички.На мъжете,които са твърдо убедени,че аз горката секс не съм видяла,нямам приятели и грам не ми върви-ще им кажа,че си вадят прибързани изводи.Второ-ако някой има търпение да ми се порови в блога,ще разбере че съм много позитивна и мила личност ъхъхъ и грам не съм искала да засегна които и да било-на обидените:ЧЕСТИТО!Но главно тръгнах да пиша по повод нападките,че "плагиатствам":Ако не сте забелязали този блог се води от лицето Юлия Желязкова,съответно писаниците в нюза-от същото.Дали е съвпадение,а?Крайни изводи от рода на "Мъжете не важат" си ги правите вие,аз съм на километри далеч от тях.За всички останали-тенкс за съпорта.Леки и слънчеви събота и неделя
цитирай
58. spasunger - .
13.09.2008 21:16
Т.е. ти си писала статията в сайта. Много ще се радвам да е така. Можеше да го споменеш отначало.
цитирай
59. tini4 - за дозата истина в шегичката...:)
13.09.2008 21:25
Нещо ми се поразмиха границите между протестния писък на потрес от мъжкото его и омекотеното финално гъделичкане... Истината е някаде там... защо ли да я признаем? Нещо като - ох мъже - ужас, о-оох мъже - кеф!!!
Хоризонтирайки се с подходящи, няма да се лутаме в риторики...:):):)
цитирай
60. анонимен - CYLON
13.09.2008 21:25
Колега да беше видял ,че под статията там си пише
Юлия Желязкова;) или викаш то името под заглавието не се чете с твоя диоптър?






цитирай
61. анонимен - Евала какче!
14.09.2008 11:00
А бе да ти кажа много си права, особено по точки 6 и 7. А за точка 5 не се бях замислял но и тук си ужасно права, обичаме драмите и да сме жертви на трагедии, аз лично 2 пъти съм го постигал:)) А и мои приятели са го изпитвали и да ти кажа при толкова много примери може и да не си права все пак :) Ние сме си наред и сме направили всичко както трябва ама видиш онази ненаситна гад ме заряза еи така за бог да прости...
Ако повече мацки можеха да говорят така пряко и разбираемо, а не да се задоволяват с : "ама ти не ме разбирааааааш" щеше да има много по малко мъка на този свят...

П.С. Намери ли си вече някой, на който да му стиска? :)
цитирай
62. анонимен - Това е супер, точно в целта!
14.09.2008 12:38
Направо да си кажа се възхитих. Давай маце все напред, ще откриеш и този, който е по- различен и знае какво иска. Късмет с мъжете ти пожелавам.

Един мъж :)
цитирай
63. анонимен - Браво, харесваш ми
14.09.2008 15:54
Юле, не съм ти чел други неща, но с това тук правиш впечатление, че си печена и знаеш какво искаш. Но имай предвид все пак, че повечето жени (особено добре изглеждащите) не мислят като теб. Иначе за доста от нещата си права, признавам =)
цитирай
64. анонимен - razmisli i o6te ne6to:)
14.09.2008 19:26
4eteiki statiata se vurnah nqkolko godini nazad, kogato i az si zadavah gore-dolu su6tite vurposi...posle se izmorih i prestanah da tursq otgovori. ostanovih oba4e 4e tova e dosta povurhnosten i neseriozen pogled kum ne6tata(v nikakuv slu4ai ne iskam da obidq avtorkata,naprotiv stilut i e dostatu4no dobur, no sum sigurna 4e moje i pove4e). suglasna sum 4e ne e neobhodimo da uslojnqvame ne6tata, kogato mogat da budat mnogo po-prosti. za sujalenie ili ne, tezi problemi, spored men, vinagi sa su6testvuvali i ne idvat ot vremeto si, a ot nejelanie ili nevuzmojnost da se prieme razli4ieto i nedostatuka na drugia, taka kakto priemame sobstvenite si polojitelni i otricatelni ka4estva. edna jena moje da e umna, krasiva, s kariera i t.n. kakto i su6toto moje da se kaje i za edin muj, no tova v nikakuv slu4aj ne e garanziq za ka4estveni i stoinostni vzaimootno6eniq. ne iskam da stavam mnogoslovna, za6toto kolkoto i da se kaje i izpi6e,nikoga nqma da bude dostatu4no. nqma uspe6na formula ili rezepta. spored men 4ovek purvo trqbva da pogledna v sebe si, da priaznae, 4e budeiki krasiv, umen, siguren v sebe si i t.n. ne e perfekten i ima i svoite slabosti i nedostatuci. po su6tiq na4in moje da se otnese i kum suotvetniq recepient, koito su6to moje da bude v roliata na komunikator, zavisi ot glednata to4ka. za vsqko edno povedenie i izkazvane ima obqsnenie, no vuprosut e dali ti stiska da razbere6 pri4inata ili dava6 po liniqta i 4aka6 sledva6tata gara(koeto e po lesniq variant).

P.S. za tezi,koito naistina se vulnuvat ot temata. bqh pro4ela edna kniga koiato mi se stori dosta to4na. na ispanski filosof Hose-Ortega-I-Gaset: razmisli vurhu liubovta (zaglavieto ne e to4no). Napisna e predi 1 vek no e vse taka aktualna i spored men 6te produlji da bude
цитирай
65. evrazol - Много точни попадения
14.09.2008 22:46
И като се задълбоча в анализ на описваните ситуации стигам до извода:
Нещата трябва да се вземат в ръце. :))
Като се вземат в ръце, да се държат известно време докато стане ясно че именно ТОВА са нещата и после да се сложат на място.:))))
Без много въпроси и без значение на отговорите

Много ме впечатли една сервитьорка на която и разказваха, че мъжът и на времето бил голям женкар.
- Че какво ме интересува? - каза тя. - Той е ДЛЪЖЕН мек да ми го даде. После ако може, да прави каквото ще.
цитирай
66. vigo - Мацко тва не са въпроси!
15.09.2008 01:41
Мацко тва не са въпроси!
цитирай
67. tini4 - Леле - мале, щастлива е жената...
15.09.2008 22:32
каято има до себе си мъж, с който няма и през ум да и минават подобни разсъждения! За радост и на двата пола - има такива партньори - някои се разбират само с поглед... други говорят и споделят. Няма неразбрали, непосмяли, подтиснати, употребени, наранени! Има дума наречена Доверие. То се печели, губи или предава... Но защити, бариери, барикади, комплекси и всякакви там вълнения просто няма, ако сме самите себе си! И не губим себеуважение! Хармония... А какво се случва след това? "За приземяване виж 2-ри том"...
цитирай
68. анонимен - няма заглавие
17.09.2008 06:13
хляяяяяяяяяяяяяяябаааа е вааааажен....
не съм анонимен просто не съм се регнал :П
original_sin@abv.bg
цитирай
69. анонимен - CYLON
19.09.2008 15:52
Юлия ,ако искаш прочети това http://www.chitanka.info/lib/text/5500
и ако те накара да се усмихнеш или искаш да ми споделиш твоето мнение.....
nn_eos@abv.bg
цитирай
70. анонимен - Много истина казана с много хумор в една кратка статия.
19.09.2008 22:51
Каката (Юлия) е изписала бая истина и то по начин, по който се гаресва на хората. пробвай се в някой вестник или списание. ;)
Та на въпросите да отговорим.
1. Понякога и мъжете сме стеснителни, хора сме все пак... :)
Колкото повече му се иска на мъж дадена жена, с дадената персона настъпват "леки" промени. Може на някой, който е бил абсолютен сухар да му дойде музата какво да прави.
А на някой, който е "пич" да не може да обели и една дума от желание към някоя.
Може би просто се чувства неподходящ за даденото момиче/жена и си мълчи. А тези с по-слабата психика като гледат някой американски филм и си викат: "Я аз всичко да й кажа!" Да ама съм забелязъл, че по скоро провалят много добри приятелства по такъв начин. Щом най-добрата приятелка не дава някакви сигнали, че иска нещо по-така трябва мъжете да си мълчат, а не да се излагат и да си развалят отношенията само заради едното...
2. Лично си признавам, че съм егото ми пречи твърде много, НО не смятам да се променям за сега... Мъжете сме свикнали да сме "завоеватели", т.е. да подчиним жената. Някак си не се пасва в изградения за продължителен период от време образ на завоевател изведнъж да тръгнеш да хленчиш и да се извиняваш. Има си моменти кога да стане това, в каква обстановка и как... Понякога жените не се съобразявате с тея неща, ами желате да имате всичко на момента. Всяка жена желае да е единствената, неповторимата в живота на мъжа, с който е; абе направо Кралицата. Спокойно и ние желаем същото.
3. Мъжът обича жената да му се противопоставя. Както споменах ние сме свикнали да сме "завоеватели". Ако няма какво да завоюваме, ако няма съпротива не ни е интересно. За радост или нещастие времената на матриархат са оставили доста следи върху човешката психика.
4. Виж точка три.
5. Обяснявам си ги нещата по два начина. 1. Тъй като повечето от мъжете се възприемаме като "ловци" сме свикнали, а и е останало нещо от праисторическо време сме свикнали да се учим и просто се използват методите на "противника". :P
2. Някои може да са заложили на майчния инстинкт, който е генетически заложен във всяка жена. И може би някой съзнателно или на подсъзнателно ниво се е опит чрез държанието си да събуди именно майчиня инстинкт на авторката преструвайки/правейки се на отчаян и онеправдан.
3. Има хора, които са раними личности и се поддават лесно на критики и т.н.
6. Както вече казах мъжете сме свикнали да сме "завоевателите". Като евентуални такива трябва да си изградим образа на такива все пак. ;) Явно голяма част са преценили, че не са покрили достатъчно ясно критерийте за "завоевател" и предпочитат да не предприемат "фронтална атака", а се оттеглят в изчаквателна позиция. :D (Направо преминавам със 7-ма точка) Представи си, че вочек изграждал си образа на завоеват в продъление на 5-6 месеца, че и повече бъде поствавен в ситуация, в която трябва да разруши този образ... Малко са случайте в историята, когато "завоевателят" е бил принуждаван да се извини и той го е правел естествено с неохота. Така е и с мъжете ;)
8. Това с "На кой колко му е голям" в наши дни се вика PR. Всеки търговец се опитва да продаде продукта. Представи си, че мъжът е едновременно и търговеца и продукта.
Всеки търговец изтъква плюсовете на "продукта си" :) :D .
П.П. Света е пълен и със селяндури колкото си ще човек...
9. Мъжът- едновременно е "завоевател" и "търговец".
Завоевателят трябва да се грижи за завоеванеито си, търговецът се опитва да продаде стоката (себе си) изтъквайки, че след време тя ще бъде еди каква си и ще направи еди що си...
10. Ако не беше това търсене дали живота щеше да има някакво значение ?

Като гледам малко се самооправдаваш за някои свой деяния. Това, че сме в 21-и век не ни отличава съществено от хората преди 100, 200, 500, 1000 и т.н. години. Винаги сме искали едно и също нещо. Дори да бяхме и 31-и век пак всички хора щяха да желаят едно и също нещо.
П.П. Продължавай в същия дух със статийте и наслука!
цитирай
71. julllinkata - За 72:))))
19.09.2008 23:50
Пич,не знам дали ще влезеш пак,но ако случайно Да-да знаеш,че много се израдвах на мнението ти:)Благодаря за подробния коментар:)Няма какво да го обръщам на диалог сега,понеже ще има още много теми за писане по въпроса..и ще продължа,то не ме пита хаха:)Наслука и на теб и сърдечни поздрави:))))))
А за PR-завършвам го скоро,така че нЕма какво друго да кажа в мое оправдание хахха:))))
цитирай
72. анонимен - Мерси.
20.09.2008 00:57
Гледам хубав блог водиш продължавай така. И си гледай повечко кефа, а не интернета. ;) Успехи с ПР-а и умната :).
цитирай
73. анонимен - otgowori na 10 waprosa na edno mo...
21.10.2008 12:59
otgowori na 10 waprosa na edno momi4en4e w sweta na 4udesata..

1- samo ako damata e spridrugitel, omagena ili raswedena s deza
2-njakoi da , as sa6to deteto trjabwa da bade dowolno
3-hubawoto si e hubawo 4ernoto 4erno i tnt..kogato mu e got njama kakwo da go depresira, a4om se stiga do waprosxa trjabwa li da se daga kato ku4ka sa da re6i 4e me obi4a , mmda ponjakoga se nalaga w redki slu4ai na damonstratiwna prostotija ot otsre6nata strana
4-na njakoi towa im e nugno
5-tja e wagna ...
6-magat e silnija pol !! trjabwa da ispalwa ne samo o4akwanija-swali rosowite o4ila i 6te rasbere6
7-wseki misli 4e epo rasumen ot drugija ...winagi otsre6tnata strana e w neprawo i gre6ka to4ka
nai goljamoto prediswikatelstwo da se nau4i6 da pro6tawa6
8-rasbira se. ako tja toi ne obi4a sebe si ne moga da o4akwam da obi4a men.to4ka
9-ne kaswam njako den ...a tosi den ..i da wjrwam si sa6toto sam siguren
10-otkasaha li wi ? haha .....kolko slabo iskaswane
wjarwa6 4e snae6 misli6 4e moge6 tarsi6 i ne namira6 dage da nameri6 prodalgawa6 da tarsi6 i sabrawja6 samo spomen
wseki snae koe e nai dobroto sa drugija .....
pisna mi ot tija deto nemogat da giwejat sebe si


mirobg

цитирай
74. анонимен - yes
17.12.2009 21:53
Мъж съм.Най-обичам еманципирани мацки,със самомнение до небето да взимат решения под въздействие на моментните си емоциии.И то важни!
цитирай
75. анонимен - Do pazzza
08.03.2010 15:16
Гледай колко сме обидени на живота:(Какво стана - гаджето ли те заряза.....?А?
Май точно това е станало....И кой ти каза,че си умна и хубава?Може мъжете просто да не ти възразяват,защото искат само да те вкарат в леглото си....Не че си права или умна.....В такива случаи....просто се преструваш на мил и съгласен и...готово:)После чао!!!
Защо да търсим най-прекрасната?Та ние търсим просто нещо за един път понякога:)Колко си отрязала досега?А?Трудът не си заслужавааааа!И не щем да го полагамеееее!За теббббб!
цитирай
76. brainfucker - mdaaa
16.08.2010 22:24
mnogo me kefqt myjkite komentari :))) osobeno tiq s pravopisnite greshki. abe mnogo qka statiq, haresa mi. za ne6tastie na nqkoi ekzemplqri, goreposo4enite situacii sa si jiva realnost, plod ne na samo4uvstvieto i emancipacionnite ambicii na avtorkata, a lipsata na takiva u mnogo ot mujete v nashe vreme. :)
цитирай
77. анонимен - Самые доступные путаны
09.07.2011 23:26
Если вам холодно и вы желаете забав для души и тела.
То мы можем предложить элитные предложения от наших проституток.
Стопроцентно анонимно и безопасно, вы можете нам доверять.
<a href=http://binnana3798.sytes.net/>intimcity</a>
цитирай
78. анонимен - Шкафы купе на заказ в Москве
09.02.2012 01:02
Шкафы купе на заказ в Москве

Уважаемая администрация форума, большая просьба не считать данную статью за спам или рекламу. Поскольку не нашёл подходящей ветки для размещения моего топика, прошу модераторов данного форума переместить материал в подходящую для этого ветку. Заранее благодарствую!

Шкафы-купе представляют собой популярную разновидность современной мебели. Этому существует вполне логическое объяснение. Далеко не каждому из нас посчастливилось стать обладателем большой жилплощади, и большинство жителей Москвы проживают в городских квартирах со стандартной планировкой, неудобными простенками, углами и узкими коридорами. Целесообразно использовать данное пространство с обычной мебелью практически нереально. Единственным оптимальным решением в данной ситуации остается использовать встроенные шкафы-купе.
Наша компания предоставляет заказчику полный комплекс услуг, который подразумевает собой изготовление шкафов-купе на заказ в Москве . На всю нашу продукцию мы даем официальную гарантию. Если вам не удалось после долгих поисков подобрать для собственной квартиры оптимальные модели мебели или вы хотите заказать эксклюзивные модели – обращайтесь к нам. Изготовление шкафа-купе представляет собой сложный процесс технологического производства, который подразумевает использование современного оборудования, высококачественных материалов и наличие профессионального рабочего коллектива. Все эти требования постоянно соблюдаются в нашей компании.
Заказывая у нас шкафы-купе, вы всегда будете получать приятные скидки, и вам будет бесплатно предоставлен мастер для осуществления профессионального замера. Мы предлагаем вам именно у нас заказать шкаф-купе в Москве. Наши специалисты всегда гарантируют клиентам идеальное качество за вполне доступную цену. Вся предлагаемая нами продукция изготавливается из экологически чистых и прочных материалов. Во время производства будут учтены индивидуальные пожелания каждого клиента.

Адрес : Москва,Анненский проезд, д.15/17

Email : zakaz@invit-mebel.ru
Тел: +7 (495) 766-86-14 +7(495) 776-89-78
цитирай
79. анонимен - Рассылка рекламы на 160000 форумов.
12.03.2012 22:42
Разошлю Вашу рекламу на 160000 форумов 50$.Остин реклама
for456(собачка) mail(сюда точку) ru
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: julllinkata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2242812
Постинги: 205
Коментари: 2720
Гласове: 7223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930