Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.06.2009 19:11 - Continue the journey of knowing me-part 2
Автор: julllinkata Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4780 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 02.06.2009 19:22


5 неща, заради които си струва да стана
 - Заради аромата на кафе: Кафето е абсолютно интимен ритуал за мен. Къпането? - Не, мога да го споделя. Спането? - Нямам нищо против да деля територията на леглото. Но кафето.......Човече, истински лично е. Мога да прекарам часове забита в тъмните дебри, да вдишвам аромата му и да топля длани нежно и ненаситно обгърнала чашата.

 - За някое пътешествие: И до ден днешен съм като дете преди летен лагер. Ако деня ми предлага прекрасни нови приключения, изстрелвам се от постелите като ентусиазирана тапа на шампанско.

 - За да МУ направя закуска: Кой е МУ, на никой не е ясно хаха Но принципно ми е приятно да се грижа за обичния. Заслужава си да се измъкнеш 30 минути по-рано само за да видиш погледа "еха" :)

 - За да запаля цигара: Ужасно е, знам. Но съм сънувала че пуша......Сутрин - мляко с мед и канела+преглед на няколко сайта+цигара=моята идилия

 - За да знам, че съм жива: Сериозно. Тръшкаме се за какви ли не глупости, но когато опре до фундаментални истини - Денят трябва да започва с: "М***а му, жив и здрав съм, животът е прекрасен"

5 неща, които мразя
 - Капутите: Не, с презарвативите съм ок. Мразя хора, които са капути. Ще ме питате за характеристики? - Много са. Но в общи линии: не знаят какво искат, опитват се да ти предават селски номера, въобразяват си, че те манипулират....Единственото по-лошо от идиот е кретен, който има непокрито самочувствие. Не знам как да ви ги опиша, но ако се сблъскате с тях - гаранция, ще ги познаете. Те са си просто К-А-П-У-Т-И.

 - Да се опитват да ме анализират: Оххх, няколко са изгубили тази битка. Не се ли разбра? Насила нищо не става при мен. Или ме приемаш каквато съм, или не ме занимаваш с простотии ала "Ти си прекрасна, но....". Няма "но", баста! И грам да не съм чула какви идеи имаш относно моята личност. Ако ще си играе някой на чичко Фройд - аре да не ме замесва.

 - Пресичането на червено: Светофарите НЕ СА за красота! Човек трябва да бъде коректен шофьор и пешеходец. Не ми пука, че "няма коли". Пресичам на зелено. Съжалявам!

 - Майки, които гледат на децата си като на аксесоар: Докато бръмчах с брат си се възмутих. Детето й се пребива, а тя обяснява какви ботушки е измъкнала от "жертвата", наречен и ДНК спонсор. Клюкари с приятелки и си мята фаса в пясъчника....където играе детето й. Великата грижа и поза "грижовна орлица" е да му се накрещи, че се е изцапало.....Ебати!

 - Да ме лъжат в очите: разновидности - да ми говорят за "птички и пчелички", "да ми обясняват де юре колко са били мили с мен", "как имам нужда именно от това", "кое  е добро за мен" и прочее простотии.
Ок, голямо момиче съм, ако имаш да казваш нещо - изплюй камъчето.
Де факто - нещата стоят по друг начин и всички го знаем.
Знам от какво имам нужда, не си измивай ръцете.
Добро е, каквото съм тръгнала да търся. Конкретно.
Моля, никой да не се държи с мен като идиот, понеже има реален шанс да избеснея:)
(следва)





Тагове:   Юлия,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. mem - Докато
09.06.2009 12:05
бях изстреляна на пътешествие, ти си се разписала, слънце.
Давай напред към твоето търсено. :-)
цитирай
2. julllinkata - Наваксвай, мемс:Р
11.06.2009 08:45
Давам, давам. Само напред и нагоре:) Цун цун муцун
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: julllinkata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2244826
Постинги: 205
Коментари: 2720
Гласове: 7223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930