Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.08.2007 14:34 - Какво искат жените.....
Автор: julllinkata Категория: Забавление   
Прочетен: 5064 Коментари: 33 Гласове:
0



На скоро,мой близък ме обвини в глупост,поради простата причина,че не искам да се сдобия нито с кола,нито с половината от имуществото,по повод развода си.Изказването ми прозвуча леко в стил Кристофър Робин "Мое глупаво мече..". От там се сетих да погледна блога на asenq,който и без това често преглеждам:)Разбира се,като скоро придобила статут "мома англичанка",първо се стрелнах към поста "какво искат жените".Е,при него контекстът е различен от моя,но се сетих,че в първите дни на заветното си решение да се разведа,си бях направила списък с качества,които трябва да притежава кандидат-съпруг номер 2.Не че толкова драпам да се втурна с бодри подскоци към олтара отново,даже хич...Но просто ей така съм писала,да се върши нещо,дето те държи по-далеч от ръкавите на гърба.Е,ето го списъкът

1.Да ме обича,уважава,цени,без да се плаши от мен(и да се подтиска)     
  Е,нееее,тази точка ми е любима хаха.Така съм го написала,сякаш е мега просто-като "да ми носи баничка събота сутрин".Обаче обще взето идеята с "да не се плаши" е следната:
  Цял живот приятелите ми от противоположния пол ми се оплакват,че жените не знаят какво искат.Знам ли,може и така да е,нямам либовен опит с жени.Но повечето нежни създания от обкръжението ми знаят.И какво се случва?Като си кажат без редовните пърхания с мигли и прочие,културният шок е толкова голям,че се започва:"Ъхъъ,ама такова,ама сега ли,ама аз...абре,зарежи,отивам при Мими,оная сладката,дето не знае какво иска"...хмм,явно ловният нагон не е измислица,може и да редактирам тая точка в последствие:)
  А за "подтискането"...Принципно хич не съм почитател на фанатичната еманципация.Както каза един приятел,"Това е най-лошото нещо,което се е случвало на жените".Че и сами сме си я докарали.Еми,мъкни тогава тези торби,докато се изкривиш,та барем ти дошъл ума.Но пък от друга страна,като чакаш,чаакаш,чааакаш,най-накрая ти писва и си вършиш сам,каквото трябва.От там се започват комплекси и благоверната придобива статут на Горгона,дето подтиска всичко живо по пътя си.Инициатива,baby,все си мисля,че това ще да е.

2.Да харесва Depeche mode и The Doors 
  Бреех!Тази точка спокойно можеше да е формулирана "Да имаме съвпадения във вкусовете и интересите-респективно и музикални","Да не слуша Малина,Къпина,Бълхина-тоест да липсват и всички проитичащи от там стилови и качествени обозначения"...и как ли още не.Ама,нъц,рече и отсече-Депеш и Дорс....както каза една приятелка,ако си харесаме някой пич,то по презумция е да ги слуша:)))Объркано е женското съзнание в развод:)))

3.Да ми предложи брак,както трябва
  Хич нямам предвид в трета фаза на новолуние,загледани в нощен Париж.Но и предложения над купа шкембе(не че има лошо в него:)),когато алкохола се опитва да избяга от затвора,наречен твое тяло-не се толерират.Може би тази точка до някъде е избиване на комплекси.Първият път,може да се сметне,че аз предложих и то с лежерен SMS тип:"Ако се оженим някой ден,нали ще е в стил филм на Костурица"...така и не го преглътнах.Все пак,жените трябва да са търсени,нали...?

4.Да ме желае
  Тука няма какво да коментирам.Млади,здрави,прави....sex sells:)))

5.Да иска деца
  Е,така де,няма да оставим да се затрие човешкия род!

......Имаше и още някакви дивотии,но явно в алкохолопомазаното ми и все още блокирало съзнание се е зародила идеята"Да си еба критериите" и съм ги задраскала.

Разбира се,ако ставаше със списъци,щях да си спестя доста от тръш състоянията и емоциите,ама нямаше да е същото някак.

Нищо чудно накрая номер 2 да е потомствен женкар,който мрази деца и е зодия близнаци(с асцендент скорпион)....Бррр,настръхнах!Но кой знае,може пък съдбата да е благосклонна,

  may the force be with me:)))))))))))))))))))


Тагове:   Какво,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - както се пееше в една песен на НЛО)))
16.08.2007 14:57
Свобода ми дай и повече не ме мъчи))А за втори шанс, като му дойде времето.....Поздрави и на слука)))

ps.Това къде нашега,къде истина нали.Те мъжете са си малко като диви зверове.Но ако си хванеш някой с ласо и успееш да го опитомиш би било супер)))
цитирай
2. julllinkata - хахахааа
16.08.2007 15:21
Ее,аз не искам никой да опитомявам...обажда се при мен чат пат женския инстинкт на лисичката в "Малкият принц",аз да бъда опитомяваната.Но,даа,като цяло-вярвам,че опитът,ако не друго,то поне винаги е ценен.Така че,винаги има надежда:))))))
цитирай
3. velvet - Хехехехехехехех
17.08.2007 11:17
Душице, то критериите си трябват, да знаиш ;))))) Мен ми се присмиваха като мечтаех за Г-н Специален, ама като го намерих си глътнаха езиците ;) Не че няма да имаш проблеми и с него, ама някак няма да са ти същите ядове както ако си с друг.
А с това чувство за хумор далеч ше стигнеш :))))))))))))))))))
цитирай
4. julllinkata - мерси,velvet:))))
17.08.2007 12:20
Пожелавам на теб и г-н Специален мноого мноого щастие:)А за ядовете-то си е здравословно в дози:)Какво по-вълнуващо от това да те поизнерви мъжо с кафето с някой монументален въпрос-Къде са ми дънките например-като са на 3 см от него,където винаги си стоят сгънати прилежно:)))Амм,туй се преглъща:)))))Позитивни и весели почивни дни на всички пожелавам:)))))
цитирай
5. razcvetnikov - :)
18.08.2007 00:03
let DA force be with you :)))
цитирай
6. julllinkata - Za post 5:)))
18.08.2007 00:35
Мерси,мерси и мерси-i rest my case:))))))))))))))))0
цитирай
7. aseng - Е, радвам се, че Меч О'Пух те е довел успешно в моя блог.
18.08.2007 03:56
За награда ще пполучи специална порция мед:)!
А иначе, кеф ми е, като видя ясно написани критерии за нещо важн. В наши дни толкова малко хора ги имат, че мие жал...за това, че споделям една планета с тях:).
А, да не забравим-Depeche mode rules:)! Е, далеч не слушам само тях, ама съвпадението е по-близко, отколкото със слушащите Бълхинка-там просто нямаме общи теми:)!
цитирай
8. julllinkata - :)))
18.08.2007 13:12
Еее,то и аз не слушам само тях и принципно,не съм тип"подайте ножчето за рязане на вени на другаря в дясно":)))Слушам толкова много музика,че направо няма как да се побере в определения:)))Ноо,сам го каза-DM rules,все пак.Критерийте-даа,объркано е човешкото съзнание и принципно не е лошо да ги имаш нахвърляни тия пущини в някой шкаф на мозъка-къде на майтап,къде сериозно:)Почеши мечето зад ушетата и му прати special greetings from Ju:)
цитирай
9. aseng - Можеш да погледнеш какви специални поздрави предадох-в новия урок на мечето:).
20.08.2007 10:40
Този път урокът включва малко думи и повече екшън, но пък това е отличителна черта на Меч О'Пух, в зависимост от настроението:).
Не забравяй да отваряш и линковете в текста, иначе се губи част от смисъла:)!
За ножчето за рязанена вени-абе, вече знам, че не си:)!
цитирай
10. agresorr - Аз само лееко да спомена и един друго ...
20.08.2007 22:54
Аз само лееко да спомена и един друго момент. Обвиняват ни жените че говорим с намеци и заобикокли ... Ех ми добре си го обяснила в точка едно защо е така. Щото като им го кажеш директно и опаа ... "тя сега какво ли всъщност иска да каже?" и тям подобни на тези дето си описала. А ако нестане с намек, трябва да ги прикоткваш като малки деца със залъгалка ... иначе мож избяга. Всъщност това е само теория. Но може да е вярна. За някои хора. Над това ще го мисля друг път ;)

Айде лека нощ от моето изморено и недоспало съзнание :D

П.П. Друг е въпроса знам ли какво искам и знам ли въобще нещо или само си мисля че знам че незнам?
цитирай
11. aseng - Това само в случай, че не знае какво иска човека и има силата да го признае открито:).
21.08.2007 00:06
Ако знае, просто сядате и си говорите открито:).
И за да не ви е срам да си говорите на интимни теми-сядате някъде насаме:).
След ази рпоцедура, вече знаеш със сигурност дали иам смисъ да губите време, или не:). Ако е не, ясно...:) Ако не е "не", също толкова ясно:).
Разбира се, ако не знае какво иска е сложно, но ако рпосто не може да говори открито-ох, почва се снамеци, заобикалки, обходни маневри и прочие номера то арсенала на киайските военни стратези:)!
цитирай
12. julllinkata - Ди диии
21.08.2007 00:11
Даам,тежко е,ама е факт,понякога се стига до намеци,та понякога и до фелацио-свят широк,подходи всякакви:)Но,в някакъв момент все си мсиля,че човек се изморява и започва да търси хора,с които говори без заобиколки,триколки,рикши и прочие.Знам ли,така мисля;))))
цитирай
13. julllinkata - Наспи се агресор,и чакам пак свежи включвания от теб:)
21.08.2007 00:19
Така де,няма да оставим у батака и нашата позиция:))))
цитирай
14. aseng - Правилно мислиш:).
21.08.2007 00:42
Интересно, феалциото виаги ми е звучало по-скоро като цел, отколкото като подход:). Но, да не издребняваме и да не се отплесваме:)! Освен това, въпросът за френската любов си заслужава отделна тема-хубавите наща по принцип го заслужават:)!
цитирай
15. agresorr - О да ... намеците уморяват
21.08.2007 22:27
A намекваме когато срещаме неразбирателство.И когато това стане, започваме някоя от следните маневри, които се прилагат в различни ситуации:
/Да поясня че говоря за ежедневното ни общуване/
1. Лъжем човека - така не се налага да носим последиците от емоционалните изблици на човека срещу нас защото не ни е разбрал.
2. Премълчаваме си - когато вече няма смисъл да казваш каквото и да е защото това са празни думи, породили само и единствено някоя просташка мисъл в ответното съзнание
С други думи променяме в някаква степен себе си. А това не е правилно. Разбира се с някои хора е лесно. Аз напоследък ги приемам като ... учители. Колкото и да звучи смешно. Изпитвам себе си и нервите си. Реакциите си. Опитвам се да не реагирам на човека от среща. Да бъда като стена, в която се разбиват всичките му думи, но в същото време прозрачна за да мога да го виждам. И въпреки това виждам в колко много ежедневни ситуации хората успяват да ми влияят. Но няма да се предам. Човек има правото да изрази себе си.
Пък и е важно какво предизвиква като емоции човека срешу теб. Някои се подтискат по-лесно от други ... :)
Много се разприказвах май :D
Надявам се не ви се струват много големи глупости :)

П.П. Но предполагам всеки има някакви неща за които не може да говори или предпочита да намеква. Да лъже. Или да не знае как да говори с човека отсреща. Да не знае как да му каже нещо директно в лицето. Предполагам тук голяма роля играе възпитанието и/или личния опит?
цитирай
16. aseng - Основна роля играе психиката:).
22.08.2007 01:15
Наблюдавал съм да се разбиват такива бариери у множество хора. Включително един в огледалото, но при него беше по-отдавна. Повечето то тях сега могат да говорят за практически всичко.
Е, нямам представа как си говорят с половинките си-освен за онзи в огледалото де, за който знам, че това изживяване му помогна. Имах и късмет да намеря учители, които можеха да ми премахант бариерите, без да нанесат увреждания-не, не препоръчвам да го опитвате сами, освен в краен случай:)!

И не знам дали е нужно да отбелязвам, че изобщо не го смятам за глупсоти, щом изписах коментар, по-дълъг от някои постове:)!
цитирай
17. julllinkata - Замисли ме...
22.08.2007 01:19
Със сигурност,играе роля личния опит-от такъв ти го казвам.Не че не ми се случва,при все теориите ми и сравнително "острият" ми език,да не се червя като ученичка без домашно и да се мятам като риба в китайски тиган.То това даже е сладко,Примерно влюбването,без това,няма как да мине.Ако па мине-не ми го фали това влюбване.Но в някакъв момент,поне се научаваш:
1)Да не лъжеш,нито другите нито себе си
2)Да си психически подготвен,че от разочарования не си застрахован,но пък не можеш и да се криеш нито в стени,нито в стъклени кутии
3)намеците са изкуство-нещо като любовна игра.Ако успееш да ги използваш красиво и безкористно,си станал мастър.Ако започнат да уморяват и тежат,време е да ги оставиш в батака и да минеш твърдо и ясно на въпроса.ИИИ,в крайна сметка,винаги трябва да има fair play:)))Оле оле оле
цитирай
18. julllinkata - а за пост 16:))
22.08.2007 01:22
Всичко си е школовка,всички се учим от някой,както и някой се учи от нас.Килийната система е железарка:)))))
цитирай
19. agresorr - още МААААЛКО философии от моя страна
22.08.2007 10:54
Май трябва да си купя огледало, че в момента имам само едно такова ... джобно.
Иначе има бариери лесни за сваляне или поне така ни се струва когато ги свалим. Но с някои се борим доста. Може би е време да почна да си говоря в огледалото, а не на другите хора в главата ми.
А най-добрия учител си е сам човека. Другите може само да ти дават съвети ако ти ги поискаш. Иначе не е хубаво да се бъркаш на някой, който няма желание да се промени. Това означава че не е готов/не иска и само ще се получи напрежение между двамата.

За лъжата добре си го казала. Лъжем другите, но лъжем и себе си!

А за разочарования мисля че хората са по-подготвени отколкото си мислим. По-трудно ни е обаче да се справяме с контролирането на емоциите. ТИ и да очакваш разочарованието не означава че имаш имунитет към болката. А и наистина без болка няма удоволствие. Или както някой беше казал - Без ниското го няма високото /Говоря по памет/.

- "Ако успееш да ги използваш красиво и безкористно,си станал мастър."
- то това вече е хай левел на психическото ни развитие. Тогава ти вече си способен да манипулираш, но не чрез страх или изнудване, или вина, а по начин много по-пасивен. Но тогава и имаш избор дали да го правиш или не.

А за влюбването .... Незнам дали съм компетента. Имам доста теории и много може да се говори по въпроса. Вчера ми хрумна че ако хората не се влюбваха отдавна щяхме да сме изчезнали от лицето на земята!

П.П. Як лаф си праим тука ;)
цитирай
20. aseng - За влюбването не знам дали има някой комептентен изобщо:)!
22.08.2007 11:09
А бариерите не се свалят целенасочено, просто сами си падат покрай някои други общоразвиващи заниамния. Понякога хората, които те напътстват в тях, знаят за този ефект и внимават, понякога-не, затова писах да внимавате.

Огледалото не пречи, само не го чупи:)! Сещаш се за повериетоза седем години нещастна любов, а даже и да не е вярно-струва скъпо и можеш да се наарежеш!
А иначе точно лафът е целта на занятието:)!
цитирай
21. julllinkata - 19:)
22.08.2007 17:38
Нали си виждала как плачат малките деца за щяло и не щяло?Ти не го правиш нали-било защото не е уместно,защото разумът ти казва "ако нямам ттоочно тази блуза",нито ще ходя гола,нито ще умра...Та,човек се учи да се справя с определени емоции,с други не-и слава богу.Че без емоцищ ще бати скуката.Въпроса е правилно да отсееш кои да подтиснеш и кои да развиеш.Да ти е ясно всяка емоция с какво качество е свързана,и най-вече как ще рефлектира.Понеже аз принципно съм емоционална,ама не ставам да забия шамар/да разцелувам някой,всеки път,като ми скимне....Ама и ние едни теми подхванахме,дълга и широка:))))))
цитирай
22. julllinkata - Иии...
22.08.2007 17:39
Пак казвам,няма да стигнем до формули,но понякога е приятно човек да си начеше езика.Не е кой знае колко градивно обикновено,но щом съществата(те ние) го имаме като вродена потребност,явно не е случайно:))))
цитирай
23. agresorr - Ако си отделил време да мислиш за ...
22.08.2007 23:00
Ако си отделил време да мислиш за нещо то не е загубено. Освен това знаеш ли? Може пък това което казваш за някой да е доста полезно, макари нито ти нито човека отсреща да г осхваща. Празни думи няма. Само празни мисли над думите.

Kолко огледала са минали през мене!!! За чупене имам предвид не за друго. :D
цитирай
24. анонимен - agDSRwGowHzYwg
24.05.2011 03:26
Hey, sbulte must be your middle name. Great post!
цитирай
25. анонимен - PtKsvRIYKFRHaxRPikg
24.05.2011 14:54
WQab6k <a href="http://rxvoebijoakn.com/">rxvoebijoakn</a>
цитирай
26. анонимен - IDZwjUwSQxpwfm
24.05.2011 15:38
This forum neeedd shaking up and youВ’ve just done that. Great post!
цитирай
27. анонимен - XOBuSjsPEYjDz
24.05.2011 21:18
ThatВ’s not just logic. ThatВ’s really sesnbile.
цитирай
28. анонимен - jjVySuidaQHvAtool
25.05.2011 14:15
rg36ll <a href="http://cunbdhdacjoj.com/">cunbdhdacjoj</a>
цитирай
29. анонимен - YkikBQoBJsObuoAJFO
25.05.2011 19:26
mr1mad , [url=http://dcthnoodvafj.com/]dcthnoodvafj[/url], [link=http://yhepiimbidxq.com/]yhepiimbidxq[/link], http://yqfkekpzivrv.com/
цитирай
30. анонимен - XGuaMdscbbywpcoGAX
25.05.2011 20:05
ufFiGy , [url=http://vvpwjoosmuqw.com/]vvpwjoosmuqw[/url], [link=http://bnvtfyzvqefh.com/]bnvtfyzvqefh[/link], http://wjtnmjuuioxd.com/
цитирай
31. анонимен - MBOlpblJz
28.05.2011 12:39
J3mSng <a href="http://fenllpmfmwdx.com/">fenllpmfmwdx</a>
цитирай
32. анонимен - XJTfgGqcnLnns
31.05.2011 15:58
FGxpTb , [url=http://ysmvyewjcysi.com/]ysmvyewjcysi[/url], [link=http://wbkljtilmvfe.com/]wbkljtilmvfe[/link], http://ldxxdjdrcfnc.com/
цитирай
33. анонимен - lnTaJpYQucK
31.05.2011 18:20
cOT3fY , [url=http://pugntjrrucld.com/]pugntjrrucld[/url], [link=http://aupcmfdrsoep.com/]aupcmfdrsoep[/link], http://zytkchfukzmi.com/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: julllinkata
Категория: Лични дневници
Прочетен: 2242943
Постинги: 205
Коментари: 2720
Гласове: 7223
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930